Club Informatie

INFORMATIE OVER DE VERENIGING BEOFRIENDS

 

Algemeen

Beofriends is een vereniging, die is opgericht 10 oktober 1989, met als hoofddoel: contakten leggen en onderhouden met hen die het merk Bang & Olufsen een warm hart toedragen. Een aantal activiteiten ondersteunen dit doel, U leest daar meer over op deze site.

 

De vereniging Beofriends is officieel gevestigd te Zwolle en aldaar ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. De verenigingsregels van Beofriends zijn vastgelegd in Statuten en Huishoudelijk Reglementen.

Interessante informatie over de geschiedenis van het Beofriends logo is hier te vinden.

 

Onder de leden van Beofriends bevinden zich een aantal verzamelaars van apparaten of folders of winkelmateriaal van Bang & Olufsen . Beofriends ondersteunt het verzamelen door een vraag en aanbod rubriek in het clubblad en door ruilbijeenkomsten te organiseren. Maar verzamelen is niet het hoofddoel van Beofriends!

 

De activiteiten van Beofriends bestaan uit:

1. Het organiseren van reparatiedagen en clubdagen,

2. Het uitgeven van een clubblad genaamd "B & O Lyde",

3. Het in stand houden van (oude) Bang & Olufsen toestellen en randzaken.

Leden krijgen toegang tot het leden gedeelte van de website, toegang tot de technische commissie en waar mogelijk toegang tot technische documentatie. Uiteraard zijn de leden altijd welkom op een van de bijeenkomsten.

 

Het Lidmaatschap

Is door deze site uw belangstelling gewekt voor de vereniging en wilt u lid worden? Het lidmaatschap van Beofriends kost 40 euro per jaar. Om u aan te melden stuurt u een e-mail naar Beofriends. U ontvangt dan een informatieboekje en inschrijfformulier. Wanneer u het inschrijfformulier invult, ondertekent en opstuurt aan Beofriends en het lidmaatschapgeld heeft overgemaakt bent u lid van de vereniging.

 

Vermeld in het bericht uw gegevens, zoals naam, adres, woonplaats, e-mail adres en telefoon nummer.

Het lidmaatschap is geldig van januari tot januari.

 

Het lidmaatschap wordt ontbonden door schriftelijke opzegging aan het secretariaat ten minste 4 weken voor het einde van het lidmaatschapsjaar.

 

Indien U nog vragen heeft, kunt U altijd contact opnemen met het secretariaat (info@beofriends.nl)